Flowing Spirit

“Humans in harmony with their spirit
are like a river flowing.
They go where they will,
without pretense
and arrive at their destination
prepared to be themselves
and only themselves.”

Je spirit is je diepe wezenlijke kern, de essentie van wie jij werkelijk bent.
In het water kan ik je laten voelen hoe het ís in flow te zijn met je spirit, maar door alles wat ik in het water heb geleerd kan ik je dat ook aan land bewust laten worden. Ik geloof erin, dat hoe pijnlijk of heftig de situatie waarin je zit ook is, er altijd een manier is om door te gaan, op jouw unieke tempo.
Door in je eigen flow te blijven, kan je helen door weer te verbinden wat in je gescheiden is, door pijn, verdriet, trauma of verlies.

“Hoe pijnlijk ook wat er gebeurd, dit is dienend op je pad.
Het leven klopt aan je deur en vraagt…waar gaat het werkelijk over…”

Door alle watersessies en het ont-dekken van mijn eigen wijsheid en pure liefde voor het leven, ben ik er graag om jou te coachen in verdieping en verbinding. Samen in woorden, maar ook in stilte, dieper in jezelf duiken. Laagje voor laagje… steeds meer in jezelf te ont-dekken door bewust te worden wat je raakt, wat er gezien, gevoeld en gehoord wil worden in jou.
In respect en veiligheid toestromen naar dat diepere nivo van erkennen en liefhebben van de persoon die je werkelijk bent, open voor alles wat er nog in jou aan schatten verborgen ligt.

In die verdieping zit je verbinding, met je bron, je puurheid, je levensenergie, wie je werkelijk bent. Vanuit die veilige rotsvaste verbinding met jezelf, kun je verbinden met anderen en het leven.

Deze processen begeleid ik, gewoon door er voor je te zijn. Door te horen wat je zegt en je fysiek, met mijn stem en energetisch aan te mogen raken. Dit kan bijvoorbeeld met een coach wandeling in de natuur of op een fijne plek binnen, door samen te mediteren of de echte stilte te gaan horen.

Praktische informatie:
Dag en tijd in onderling overleg af te spreken (overdag en 's avonds, doordeweeks en in het weekend).

Ik bereken € 60,- per uur voor deze begeleiding aan land. Naar gelang je hulpvraag kan ik inschatten hoe lang we in tijdloze tijd doorbrengen.


“Empty yourself and let the universe fill you”


Ingedingen