Mijn eerste watersessie jaren geleden, was voor mij het moment van terugkeer naar mijn bron; waarom ben ik hier en wie ben ik. Het antwoord op deze vragen kwam voor mij samen in het element water. Het element van beweging, speelsheid, geborgenheid, overgave, gevoelens en emoties.
Het element waar ons leven begint...

De opgedane kennis en ervaring tijdens mijn wateropleidingen en mijn ontmoetingen in de Atlantische Oceaan met walvissen en dolfijnen, hebben mij oervertrouwen in de stroom van het leven gegeven!

Al vele jaren is het mijn passie om mensen met behulp van de ontspannende en helende werking van warm water, de geborgenheid in zichzelf te laten voelen en de verbinding met hun spirit te laten stromen. 
(meer onder “watersessie”)


Maar eenmaal diep geraakt door het mogen begeleiden van een sterfproces van een cliënt, kwam er een nieuwe verdiepende flow op gang die het element water in mij sterk ging verbinden met de andere elementen. Mijn eigen wijsheid en diep weten rondom het sterven, voor de stervende en zijn/haar geliefden, werd wakker en stroomt nu in het vol liefde begeleiden van dit intense proces. 
(meer onder "stervensvoorbereiding")

Daarbij werd ik me bewust, door mijn eigen groei en ontwikkeling, hoe ik in mijn element ben, als ik mag coachen bij processen van verdiepen en verbinden. In welke levensfase en bij welke levensvraag dan ook. 
Door er met rust en respect voor je te zijn en daarmee een veilige ruimte te bieden, kun jij dieper in jezelf duiken en nieuwe lagen ont-dekken.
Deze bewustwording van jezelf, je bron, je unieke zijn, geeft inspiratie en liefde voor het leven met al zijn watervallen, stromingen, golven en stille meertjes.
Op deze manier leven voelt als een flow...
(meer onder “flowing spirit”)

 

Ik kijk er naar uit je te leren kennen in het water of aan land!
Liefs, Inge

 


Ingedingen