Mijn eerste watersessie jaren geleden, was voor mij het moment van terugkeer naar mijn bron; waarom ben ik hier en wat doe ik het allerliefste. Het antwoord op deze vragen kwam voor mij samen in het element water. Het element van beweging, speelsheid, geborgenheid, stroming, gevoelens en emoties. Het element waar ons leven begint...

De opgedane kennis en ervaring tijdens mijn wateropleidingen Aqua Wellness en Jahara en mijn ontmoetingen in de Atlantische Oceaan met walvissen en dolfijnen, hebben mij oervertrouwen in de stroom van het leven gegeven!

Mijn passie is mensen met behulp van de ontspannende en helende werking van warm water de geborgenheid in zichzelf te laten voelen en de verbinding met hun spirit te laten stromen.

Lichaam en geest zijn altijd verbonden en geven signalen; de kunst is hier ook naar te luisteren en naar te handelen. Als je dit doet sta je in je kracht, kun je groeien en bloeien en weet je hoe je lichaam en geest gezond en in balans kunt houden.

Deze bewustwording van jezelf en je unieke kwaliteiten geeft inspiratie en liefde voor het leven met al zijn watervallen, stromingen, golven en stille meertjes. Op deze manier leven voelt als een flow...

Heel graag tot ziens in het water!
Inge
Ingedingen