KLANKBAD

Dit te kunnen ervaren is uniek in Nederland; trillingen van klankschalen die jou 'raken' terwijl je heerlijk gedragen en omhuld wordt door het warme water.
Pure ontspanning en heling voor lichaam en geest!

Jessica 'bespeelt' de klankschalen en is jaren geleden al tijdens haar opleiding geraakt door de betoverende trillingen en serene klanken van de klankschalen. Haar passie is dat een ieder, in deze intense wereld waarin we leven, door deze klanken en trillingen weer eens een stille geest in een stil lichaam kan ervaren.

Ik werd vele jaren geleden geraakt door de zachtheid maar tegelijkertijd de helende kracht van sessies in water.  Wat er kan gebeuren als je gedragen wordt door het warme water en mijn handen, is thuiskomen bij jezelf. Even niets moeten, niets doen, maar gewoon lekker tijd en aandacht voor jezelf.  Mijn passie is de mensen vanuit deze oer-eenvoud weer hun essentie en verbinding met hun 'spirit' te laten voelen en laten stromen.

Dankbaar dat ik Jessica een tijd geleden mocht leren kennen en haar spontaan uitnodigde, mét haar klankschalen, een keer in het door mij zo geliefde element water te komen. Wat er gebeurde toen wij ons zo verbonden, is eigenlijk niet in woorden te omschrijven....

Kom het zelf een keer ervaren tijdens een duo-klankbad of een groeps-klankbad!!!

* DUO-KLANKBAD
Tijdens deze sessie ben je samen een uur met ons beiden in het water.
Tijdens het drijven in het warme bad bespeelt Jessica de klankschalen en geef ik jullie een weldadige sessie.
Mooi om iets bijzonders te vieren of gewoon heerlijk tot rust te komen!
Kosten: € 110,- 
Dag/tijd: spreken we samen af.

* GROEPS-KlANKBAD
Tijdens deze sessie van een uur drijf je heerlijk op de drijfmiddelen in het warme water, daarin de prachtige klanken en trillingen van de klankschalen voelend en horend.  Jessica en ik zijn beiden in het water om jullie te begeleiden bij deze bijzondere sessie.
De sessie gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen (maximaal 4).
Echt een kado voor jezelf, lichaam en geest verbonden in liefde.
Kosten per persoon: € 40,-
Data: 
16 maart 2019:  11.30-12.30  of 13-14 uur
7 april 2019: 10.30-11.30 of 12-13 of 13.30-14.30 uur

Wij geven deze sessies in het sfeervolle bad van Centre du Lac, Katwijkerlaan 105, Pijnacker.
Voor meer informatie over Jessica Miog - www.gongmassage.nl

Warm stromende en klinkende groet,

Inge


Ingedingen